Trenger du ny nettside?

En ny nettside for bedriften er en investering som bør prioriteres dersom du skal bli tatt seriøst i markedet.

Nettsiden din er et av dine viktigste kommunikasjonsvirkemiddel. Nettsiden er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift og merkevare, og en godt designet nettside kan være kjøpsutløsende før kunden tar kontakt med deg.

Nettsiden er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift og merkevare.

En god brukeropplevelse er derfor avgjørende for dine besøkende. Det visuelle designet er en ting, men design handler om mer enn bare bilder, farger og skrifttyper. Et godt design skal hjelpe brukeren med å gjennomføre sine oppgaver og nå sine mål på en enkel og engasjerende måte. Det tekniske som ligger i bunn – ja, det skal bare fungere uten at du behøver å tenke på det.

Nettsidene skal være din fremste markedsfører og beste selger.
Hvis dette er gjort korrekt, skal nettsidene dine gjøre følgende:

  • Være lettfattelig i alle faser av brukerens ferd gjennom sidene dine
  • Være appellerende via et gjennomtenkt innhold og design
  • Være oppdatert for å sikre at brukeren vender tilbake
  • Være inspirerende slik at brukeren tar kontakt eller ber om ytterligere informasjon
  • Være styrkende for merkevaren og bedriften din
  • Være optimal på alle enheter (desktop, nettbrett og mobil) for å sikre en best mulig brukeropplvelse
  • Være salgsutløsende for å konvertere besøkende til betalende kunder

Imøtekommer din nettside disse kravene?

Klikk på knappen hvis du vil ta en prat med oss om ny nettside?

Design og utvikling:

Vi lager moderne nettsider som er optimalisert for alle skjermstørrelser, også kalt responsivt design. Nettsidene utvikles i WordPress, verdens mest brukte publiseringsverktøy. Raske og trygge nettsider, treffsikkert design og brukervennlig administrering er nøkkelord når vi går i gang med nye prosjekter. Utseende, brukervennlighet, navigasjon og teknologi er elementer som skal passe sammen.

Når vi utvikler nettsider arbeider vi i etapper, ofte kalt fossefallsmetoden. Fossefall deler utvikling opp i konkrete utviklingsoppgaver med forstudie, kravspesifikasjon, design, utførelse, kvalitetssikring og lansering. Som kunde er du delaktig i hele prosessen. Vi arbeider «online» på eget serverområde og gir deg tilgang til siden din mens vi arbeider med den. Du vil således kunne følge utviklingen fortløpende fra din egen PC og er ikke avhengig av personlig oppmøte.

01

Forstudie

Vi tar en gjennomgang av dine ønsker og angir mål for nettsiden herunder design, størrelse etc. Milepæler og tidslinjer fastsettes også her.

02

Kravsspesifikasjon

Vi redegjør for dine krav til nettsiden og hvilke utfordringer som skal løses.

03

Design

Vi designer siden ut fra tidligere møter og forståelsen av de mål siden skal nå.

04

Utførelse

Vi implementerer nødvendig funksjonalitet og innhold definert ut fra de tidligere fasene.

05

Kvalitetssikring

Vi kvalitetssikrer sidene og sjekker at alt er i henhold til kundens ønsker og krav og løser evt. uoverenstemmelser.

06

Lansering

Etter kundeaksept av sidene, lanseres disse. Vi bistår med hjelp til oppretting eller flytting av web-hotel,  kjøp av domener etc.

Hva koster det?

Det er mange faktorer som spiller inn og bestemmer prisen på en nettside. De mest sentrale faktorene er imidlertid størrelsen på siden og hvilke funksjoner denne skal ha. Med dette mener vi, hvor mange sider og undersider skal nettsiden inneholde? Skal siden være dynamisk og selvbetjent? Skal siden ha funksjonalitet som web-butikk? Hvor mye bidrar kunden med innhold, herunder tekst og bilder? Dette og mer til er faktorer som påvirker antall timer det tar å utvikle nettløsningen, som igjen er proporsjonal med sluttprisen.

Ta kontakt med oss eller kom innom, så tar vi en uforpliktende prat. Det koster deg ingenting, og da kan vi lettere gi et estimat eller et tilbud på nye nettsider.

SKAL VI TA EN UFORPLIKTENDE PRAT OM NETTSIDER?

Ønsker du å ta en prat om nye nettsider? Fyll ut kontaktskjemaet og vi ringer deg tilbake. Du kan også ringe 984 41 670, eller komme innom oss for en uforpliktende prat og en kopp kaffe. PS! Vi har forresten veldig god kaffe!

SKAL VI TA EN PRAT?

VI RINGER DEG GJERNE

KONTAKT OSS

   REKMONT AS | Skoleveien 14, 9407 Harstad

   Telefon 77 07 01 20

   E-post post@rekmont.no

VÅR INSTAGRAM

© Kopirett – REKMONT AS – Design by Rekmont AS